PHP WEB SCRIPTS    Support Forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Presales Questions

 
Post new topic   Reply to topic    PHP Web Scripts Forum Index -> Ad Manager Pro Support & Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lionsgate



Joined: 07 Jul 2016
Posts: 4

PostPosted: Thu Jul 07, 2016 2:22 pm    Post subject: Presales Questions Reply with quote

I am considering the Ad Manager Pro script for our existing project: search engine. We want to sell ad space in the search engine result pages. Question is how the keywords work. We want advertisers to purchase keyword based ad spaces based on the search term used. For example, if the result page is based on the search term, obama, any advertisers who purchased ads using that keyword, their ads would display in those result pages. Is this doable to integrate the script keyword functionality to our search result pages. It would be similar to ads in Google search result pages.
Back to top
View user's profile Send private message
PHPWebScripts
Richard - Admin


Joined: 13 Jan 2003
Posts: 6234

PostPosted: Thu Jul 07, 2016 10:47 pm    Post subject: Reply with quote

It can be used. By default it reads title tag and content from the page where is the ad code and shows ads for these keywords. But if you will use it for a search engine, it may be better to use only keywords searched by users which are probably included in the page URL. We can modify it for free.
Back to top
View user's profile Send private message
lionsgate



Joined: 07 Jul 2016
Posts: 4

PostPosted: Thu Jul 07, 2016 11:36 pm    Post subject: Reply with quote

I had a look at the demo, and it seems that you can pass search term as 'w' variable in the JavaScript ad code. If so, this can be dynamically populated in the PHP Template. Yes?
Back to top
View user's profile Send private message
PHPWebScripts
Richard - Admin


Joined: 13 Jan 2003
Posts: 6234

PostPosted: Fri Jul 08, 2016 1:15 am    Post subject: Reply with quote

If your script can update keywords directly in the ad code, it can be used too but it also needs some changes in the php files. We can modify them.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PHP Web Scripts Forum Index -> Ad Manager Pro Support & Discussion All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group